Τα WaterWipes δημιουργήθηκαν από τον ιδρυτή μας Edward McCloskey αφού η νεογέννητη κόρη του υπέφερε από εξάνθημα στην πάνα.

Μετά από μια εκτενή αναζήτηση δεν μπόρεσε να βρει ένα μωρομάντηλο που να μην περιείχε χημικές ουσίες ή άλλα συστατικά που θα ήταν πολύ σκληρά για το ευαίσθητο δέρμα της, έτσι αποφάσισε να φτιάξει το δικό του.
Πολλά χρόνια αργότερα και μετά από πολύ σκληρή δουλειά, δοκιμές και επιστημονική έρευνα, γεννήθηκαν τα WaterWipes. Καθαρά και απαλά για το πιο ευαίσθητο δέρμα, αλλά για την άνεση ενός μωρομάντηλου, τα Water Wipes είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα από το βαμβάκι και το νερό.

Έχουμε προχωρήσει τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά εξακολουθούμε να ενεργούμε με το ίδιο επιχειρηματικό πνεύμα και αποφασιστικότητα να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο. Με την έδρα μας στη Drogheda της Ιρλανδίας και περιφερειακά γραφεία σε όλο τον κόσμο, είμαστε πλέον μια παγκόσμια επιχείρηση, που πουλάμε τα καθαρότερα μωρομάντηλα στον κόσμο σε περισσότερες από 50 χώρες. Είμαστε περήφανοι που έχουμε πάνω από 250 ταλαντούχους ανθρώπους που συνεργάζονται για να φέρουμε τα προϊόντα μας σε όλο και περισσότερους γονείς σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η επιχείρησή μας βασίζεται στην καινοτομία και η ανάπτυξη νέων ιδεών και προϊόντων είναι αυτό που μας οδηγεί μπροστά. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες να επεκτείνουμε τη γκάμα μας χρησιμοποιώντας τη μοναδική μας τεχνολογία και διαδικασία νερού για να δημιουργήσουμε νέα προϊόντα που καθαρίζουν και φροντίζουν ό,τι πιο πολύτιμο για τους καταναλωτές μας, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερα συστατικά.

Πιο αγνό από βαμβάκι και νερό, αλλά τόσο βολικό όσο ένα μωρομάντηλο.

Για να φτιάξουμε τα πιο αγνά μωρομάντηλα στον κόσμο, χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν λιγότερα συστατικά και μια μοναδική διαδικασία καθαρισμού νερού 7 σταδίων που προσφέρει βαθύτερο και πιο αποτελεσματικό καθαρισμό σε σύγκριση με το τυπικό νερό βρύσης ή το βρασμένο νερό της βρύσης. Όλο το WaterWipes περιέχει 99,9% νερό και μια σταγόνα εκχύλισμα φρούτου για να λειτουργήσει ως φυσικό μαλακτικό δέρματος.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Εμφάνισε 9 24 40