Για τους λάτρεις των προϊόντων της Caudalie, το eshop Μamas Pharmacy προσφέρει μια ευρεία γκάμα από όλες τις σειρές προϊόντων της εταιρείας σε απίθανες τιμές. Μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα, όπως τη σειρά Vinoperfect για την αντιμετώπιση των κηλίδων, τις κρέμες ματιών για την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών, τη σειρά Vinopure για τη λιπαρή επιδερμίδα, τα οροσώματα με τον αντιοξειδωτικό παράγοντα resveratrol, και πολλά άλλα.

Βλέπετε 1–40 από 131 αποτελέσματα

Εμφάνισε 9 24 40

Η Caudalie είναι μια γνωστή εταιρεία καλλυντικών που προσφέρει επαναστατικά προϊόντα ομορφιάς που βασίζονται στη φυσική δύναμη του σταφυλιού. Με μια μακρά ιστορία στον χώρο της ομορφιάς, η Caudalie έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο αγαπημένες εταιρείες προϊόντων περιποίησης του δέρματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Caudalie προσφέρει πολλές διάφορες σειρές προϊόντων, κάθε μία εστιασμένη σε συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος. Η σειρά Vinoperfect είναι γνωστή για τις αποτελεσματικές λύσεις της για την περιποίηση των κηλίδων και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η σειρά προϊόντων για τα μάτια περιλαμβάνει κρέμες ματιών που βοηθούν στη μείωση των σημαδιών γήρανσης και του πρήξιμου στην περιοχή των ματιών.

Η σειρά Vinopure είναι εξειδικευμένη στην περιποίηση του λιπαρού και ακνεϊκού δέρματος, ενώ τα οροσώματα της Caudalie προσφέρουν εντατική φροντίδα και ενυδάτωση για το πρόσωπο και το σώμα. Επιπλέον, τα προϊόντα με βασικό συστατικό τον αντιοξειδωτικό παράγοντα του σταφυλιού, τον resveratrol, προσφέρουν αντιγηραντική δράση και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

Τα προϊόντα της Caudalie χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και τη χρήση φυσικών συστατικών, που σέβονται το δέρμα και το περιβάλλον. Είναι επίσης ευαίσθητα προς τα ζώα, αφού δεν πραγματοποιούν δοκιμές σε ζώα και είναι πιστοποιημένα από τους φορείς Cruelty-Free και Vegan.