Αποστολή της εταιρείας Chilly’s είναι να επιταχύνει την υιοθέτηση και την καθημερινή χρήση επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων.

Στόχος της είναι να το επιτύχουνε μέσω της δημιουργίας προϊόντων για έναν ενεργό αστικό τρόπο ζωής, με την τέλεια ισορροπία μεταξύ διακριτικού στυλ και απαράμιλλης απόδοσης.

Η Chilly’s ιδρύθηκε το 2010 από τον James Butterfield και τον Tim Bouscarle, με στόχο να παρέχει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να έχουν πάντα κρύο νερό όταν βρίσκονται εν κινήσει, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζουν πλαστικά μπουκάλια νερού μιας χρήσης.

Το αποτέλεσμα ήταν το μπουκάλι Chilly’s Bottle. Ένα μοντέρνο και κομψό προϊόν που σχεδιάστηκε για να συνδυάζει την ευκολία ενός πλαστικού μπουκαλιού νερού, με την τεχνολογία υψηλής απόδοσης και τα φιλικά προς το περιβάλλον οφέλη μιας παραδοσιακής φιάλης.

Στην επιδίωξη της αποστολής τους, έχουνε πλέον επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων τους, συμπεριλαμβάνοντας μια ευρύτερη επιλογή επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων με πολλά ακόμη συναρπαστικά προϊόντα υπό ανάπτυξη!

Βλέπετε 1–40 από 125 αποτελέσματα

Εμφάνισε 9 24 40