Βρεφικές Συμβουλές

Ποιο Θήλαστρο να Επιλέξω;

haakaa-gen-2-%ce%b8%ce%ae%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%82-150ml-%cf%80%cf%8e%ce%bc%ce%b1-%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%ac%cf%83%cf%84%cf%81


Αυτή είναι μια ερώτηση που θέτετε κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων της εγκυμοσύνης, αλλά και εάν είστε μαμά που θηλάζει.

Παρόλα αυτά, η απάντηση  δεν είναι τόσο απλή…

Το θήλαστρο είναι το πιο απαραίτητο προϊόν που θα σας συντροφεύσει στο υπέροχο αυτό ταξίδι του θηλασμού. Στο εμπόριο θα βρείτε πληθώρα επίλογων όπως χειροκίνητο, ηλεκτρικό, φορητό, με μπαταρίες, νοσοκομειακό κτλ.

Όπως και στην εγκυμοσύνη έτσι και στον θηλασμό οι ανάγκες της κάθε μητέρας είναι διαφορετικές. Το σώμα σας είναι διαφορετικό, το μωράκι σας είναι μοναδικό καθώς και οι ανάγκες του.

Έτσι, το ερώτημα που πρέπει να θέσουμε είναι ποιο θήλαστρο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σαα και κατάλληλο για εσάς.

Η απάντηση λοιπόν εξαρτάται από τις προσωπικές ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Πρώτα από όλα, θα εξετάσουμε τις διαφορές και τα χαρακτηριστικά τους.

Τα θήλαστρα λειτουργούν με την εφαρμογή αρνητικής πίεσης  που ασκείται ανά διαστήματα στην θηλή και μέρους της θηλαίας άλω. Η πίεση αυτή μειώνει την αντίσταση της εκροής γάλακτος από τις κυψελίδες. Έτσι η εσωτερική πίεση του στήθους ωθεί το γάλα προς τα έξω. To θήλαστρό σας είναι αποτελεσματικό όταν ταιριάζει στις ανάγκες σας και την χρήση που θέλετε εσείς.

Θήλαστρο Σιλικόνης και Συλλέκτης γάλακτος

haakaa-gen-2-%ce%b8%ce%ae%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%82-150ml-%cf%80%cf%8e%ce%bc%ce%b1-%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%ac%cf%83%cf%84%cf%81

Το θήλαστρο άντλησης μητρικού γάλακτος είναι ένα ενιαίο κομμάτι κατασκευασμένο συνήθως από σιλικόνη και παρέχει μια εύκολη, φιλική προς το περιβάλλον και αποτελεσματική εμπειρία άντλησης! Εργονομικός σχεδιασμός που ταιριάζει τέλεια σε κάθε θηλή που προσφέρει την δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε ακομα και κατά την διάρκεια του θηλασμού. Το συμπαγές του μέγεθος ταιριάζει τέλεια σε κάθε τσάντα χειρός ή τσάντα μωρού και δεν απαιτεί κόπο για να το χρησιμοποιήσετε.

Υποστηρίζει τον θηλασμό καθώς μαζεύει και την τελευταία σταγόνα αλλα ταυτόχρονα αυξάνει την παραγωγή γάλακτος μιας και η εύκολη χρήση του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με άνεση πολυ πιο συχνά από τα υπόλοιπα. Εδώ ξεχνάμε τις μεγάλες, περίπλοκες αυτόματες αντλίες που πρέπει να αποσυναρμολογείτε για να καθαριστούν σχολαστικά κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε! Το χαμηλό του κόστος αλλα και η ευκολία στην χρήση του το καθιστά ίσως την καλύτερη επιλογή για πρώτο θήλαστρο, και ίσως και το μοναδικό που θα χρειαστείς. Είναι μια επιλογή που μπορεις να έχεις μαζι σου ακομα και στο μαιευτήριο.

Αν θεωρείς ότι κατι τέτοιο σου ταιριάζει εμείς σου προτείνουμε το Νο1 παγκοσμίως με χιλιάδες κριτικές από ικανοποιημένες μανούλες, για παραπάνω πληροφορίες θα βρεις εδω.

Νοσοκομειακό Θήλαστρο

Έχει αποδειχθεί, έπειτα από κλινικές έρευνες, ότι είναι η πιο αποτελεσματική αντλία για τη δημιουργία και τη διατήρηση αυξημένης παραγωγής γάλακτος για βρέφη πρόωρου και πλήρους θηλασμού. Η χρήση του είναι νοσοκομειακή, ενώ διατίθεται προς ενοικίαση στις μητέρες που έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους. Είναι μια επιλογή για όσες μητέρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην παραγωγή τους ή ακομα δεν εχουν καταφέρουν να εδραιώσουν τον θηλασμό. Κατι τέτοιο συνήθως θα το προτείνουν και οι εξειδικευμένοι θεράποντες αν όντως το κρίνουν απαραίτητο.

Σε αντίθεση με τα διφασικά θήλαστρα που χρειάζονται προγραμματισμό, το νοσοκομειακό προσφέρει χιλιάδες διαφορετικούς συνδυασμούς. Οι ξεχωριστά προσαρμόσιμες ρυθμίσεις του, δίνουν σε κάθε μητέρα τη δυνατότητα να συντονίζει το θήλαστρο στην πιο άνετη ένταση άντλησης, προσαρμόζοντας παράλληλα την ταχύτητα, για να προκαλέσει πιο γρήγορα την πρώτη, δεύτερη και τις επόμενες εκλύσεις γάλακτος. Όσο μειώνεται η ροή, η μητέρα αυξάνει την ταχύτητα, έτσι ώστε να ειδοποιήσει τον οργανισμό της για την επόμενη έκλυση γάλακτος, χωρίς αντιπαραγωγικές αλλαγές στην ένταση.

Ηλεκτρικό θήλαστρο

medela-%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b8%ce%ae%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf-swing-flex-2-phase-expression-mamaspharmacy-4

Με το ηλεκτρικό θήλαστρο μπορείτε να αντλήσετε γάλα ταυτόχρονα και από τα δύο στήθη ή από το ένα μόνο, έχει επιλογή διάφορων ταχυτήτων και τα περισσότερα έχουν εγγύηση για ένα ή δύο χρόνια. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πάλι πολλές επιλογές και με διαφορετικές τεχνικές αντλήσεων. Το αγαπημένο μας είναι εδω.

Φορητό θήλαστρο

babyono-%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b7%cf%84%cf%8c-%ce%b8%ce%ae%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf-shelly-hands-free-mamaspharmacy-4

Το φορητό θήλαστρο απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται συνέχεια στο δρόμο και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε το ηλεκτρικό, ούτε το χειροκίνητο θήλαστρο. Τα μέρη του, μοιάζουν με επιθέματα και τοποθετούνται απευθείας στο εσωτερικό του σουτιέν. Επιπλέον, τα θήλαστρα αυτά μπορούν να συνδεθούν μέσω εφαρμογής με το smartphone ώστε να βλέπετε πόσο γάλα έχετε αντλήσει, αλλά και να τσεκάρετε το πρόγραμμα άντλησης που ακολουθείτε. Είναι μια πολυ καλή επιλογή λοιπόν για να την προσθέσεις στο υπέροχο θηλαστικό ταξίδι σας. Παλαιότερα ήταν πολυ ακριβά όμως εμείς βρήκαμε το καλύτερο στην καλύτερη τιμή. Δες παραπάνω πληροφορίες εδω.

Αντιμετωπίστε αισιόδοξα τον θηλασμό και τις δυσκολίες του.

Πολλές φορές η νέα μητέρα να απογοητεύεται. Συμβαίνει συχνά το θήλαστρο που χρησιμοποιεί να μη βγάζει γάλα επαρκές για την ηλικία του μωρού ή τις ανάγκες ενός γεύματος. Σε πολλές γυναίκες η συλλογή για ένα γεύμα του μωρού παίρνει παραπάνω από μια άντληση , ειδικά ενδιάμεσα τον θηλασμών.

Το θήλαστρο δεν μπορεί να αντικαταστάσεις το μωρό σας. Ο καλύτερος τρόπος θηλασμού είναι μέσω του στόματος του μωρού σας. Ωστόσο το θήλαστρο ως εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει πολυ αν το χρησιμοποιήσετε με τον σωστο τρόπο.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή δυσκολίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να σας κατευθύνουμε στην κατάλληλη λύση.

Πολλές φορες η λάθος χρήση του, οι λάθος χοάνες και άλλα θα σας οδηγήσουν να πιστέψετε ότι δεν έχετε αρκετή ποσότητα γάλακτος.

Αυτό σπανία Ισχύει.

Για αυτό λοιπόν, μη διστάζετε να ζητήσετε βοήθεια. Μία απλή αλλαγή μπορεί να αλλάξει τα πάντα.