Για πάνω από 90 χρόνια η Γερμανική εταιρεία Reer στηρίζει τις οικογένειες στις καθημερινές τους προκλήσεις. Για να προσφέρουν την μέγιστη προστασία στα μικρά μας, η Reer εκτέλεσε την αποστολή «Περισσότερη ασφάλεια για τα παιδιά».

Οι λύσεις ασφαλείας της Reer βοηθάει τους γονείς να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον όπου τα μικρά θα ανακαλύψουν τον κόσμο. Δεν μπορούν πια να φανταστούμε τα μοντέρνα νοικοκυριά με παιδιά χωρίς τις καινοτομίες της Reer, όπως για παράδειγμα τον θερμαντήρα φαγητού, τη συσκευή παρακολούθησης του μωρού ή την αλλαξιέρα-θερμάστρα.

Τα πολυάριθμα πρακτικά προϊόντα της, μας διευκολύνουν την ήδη στρεσογόνα ζωή μας και μας προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Έξυπνα προϊόντα για μεγαλύτερη ασφάλεια και υψηλότερη ποιότητα ζωής.

Τα προϊόντα που διαθέτει είναι αμέτρητα και αφορούν από προστατευτικά για γωνίες, καλύμματα πριζών, προστατευτικά κάθε είδους όπως για σκάλες, για εστίες, για μπαλκόνια, για συρτάρια, για ντουλάπια μέχρι διάφορες συσκευές (θερμαντήρες φαγητού για το αυτοκίνητο και το σπίτι, baby monitors κα.) για την διευκόλυνση της καθημερινότητας του μωρού και των γονιών του.

Βλέπετε 1–40 από 79 αποτελέσματα

Εμφάνισε 9 24 40