Η MAM ιδρύθηκε το 1976 από τον αυστριακό τεχνικό επεξεργασίας πλαστικών Peter Röhrig. Έκτοτε, δημιουργεί καινοτόμα και μοναδικά βρεφικά προϊόντα που κάνουν τη ζωή των μωρών και των γονέων πιο εύκολη και ευχάριστη. Ο Röhrig είχε την ξεχωριστή ιδέα να δημιουργήσει εξαιρετικά ασφαλή βρεφικά προϊόντα τα οποία να συνδυάζουν ελκυστικό, πρωτοποριακό σχεδιασμό με αποδεδειγμένα ιατρικά οφέλη.

Η εταιρεία MAM από την ίδρυση της και έπειτα είναι απόλυτα προσηλωμένη στην ευημερία, την υγεία και την ασφάλεια των μωρών, ενώ το 2019 λαμβάνει το Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντων της ΕΕ.

Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον κλάδο της κατασκευής βρεφικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, φροντίζουνε ώστε όλα τα προϊόντα τους να συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, τον σχεδιασμό και τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας.

Πρόκειται για μια οικογενειακή εταιρεία που είναι αφοσιωμένη στην ευημερία της επόμενης γενιάς, επομένως η λειτουργία της με τρόπο βιώσιμο και υπεύθυνο βρίσκεται στο επίκεντρο των αξιών τους.

Η λειτουργία της εταιρείας βασίζεται σε ένα διεθνές κέντρο μάρκετινγκ και σχεδιασμού και σε ένα κέντρο Έρευνας και ανάπτυξης στην Αυστρία. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της έχουν έδρα στην Ουγγαρία και την Ταϊλάνδη. Το 90% των εξαρτημάτων των προϊόντων της παράγονται στην Αυστρία. Το 95% όλων των προϊόντων της MAM Baby κατασκευάζονται στην Ευρώπη.

Τα περισσότερα προϊόντα της συναρμολογούνται στην παραγωγική τους μονάδα στο Vaskeresztes, στην Ουγγαρία, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία.

Η Ταϊλάνδη είναι το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων τους που σχετίζονται με το latex. Τα πρώτα βήματα για τις διαδικασίες παραγωγής φυσικού καουτσούκ πραγματοποιούνται στην πόλη Hat Yai και η περαιτέρω κατασκευή στην περιοχή Kabinburi, όπου βρίσκεται η δεύτερη μονάδα εγκαταστάσεών τους στην Ταϊλάνδη.

Βλέπετε 1–40 από 269 αποτελέσματα

Εμφάνισε 9 24 40