Η JaBaDaBaDo είναι μια σουηδική εταιρεία σχεδιασμού που κατασκευάζει και πουλά παιδικά ξύλινα παιχνίδια, έπιπλα και διακοσμητικά παιδικού δωματίου. Συνδυάζουνε το σκανδιναβικό σχέδιο με μια διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη καρδιά με μοναδικά μοτίβα και μοντέρνα χρώματα.
Η εταιρεία είναι μια επιχείρηση παιχνιδιών που ιδρύθηκε το 1993 από τους συζύγους Eva και Calle. Μοιράζονται ένα πάθος για τα σχεδιασμένα και χειροποίητα παιδικά παιχνίδια και διακοσμητικά.
Η φιλοσοφία της JaBaDaBaDo συνεχίζει να βασίζεται στην βασική της ιδέα, να σχεδιάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διασκέδασης που υποστηρίζουν την ανάπτυξη, το παιχνίδι και τη φαντασία των παιδιών, φέρνοντας μια αίσθηση διασκέδασης και ευτυχίας στον μικρό μαγικό κόσμο τους.
Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται εσωτερικά και παράγονται με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας. Ένα μεγάλο μέρος της συλλογής είναι κατασκευασμένο από φυσικά υλικά όπως ξύλο και βαμβάκι. Υλικά που θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα των γονιών για ποιότητα και θα κάνουν τα παιχνίδια να διαρκούν για την επόμενη γενιά για να τα αγαπά.
Τα προϊόντα δημιουργούνται με μεγάλο μεράκι και καινοτομία για να είναι διασκεδαστικά και λειτουργικά, να έχουν συναρπαστικά σχήματα και καινοτόμα μοτίβα.
Από το 2021, η JaBaDaBaDo αποτελεί μέρος του Bare Collective, ενός εταιρικού ομίλου παιδικών προϊόντων και προϊόντων υγιεινής με όραμα να κάνει τη βιώσιμη κατανάλωση κανόνα.

Προβολή όλων των 10 αποτελεσμάτων

Εμφάνισε 9 24 40