Παρακινούμενοι από τη φύση και τις τελευταίες εξελίξεις της επιστήμης, η Humana προσφέρει διατροφή που υποστηρίζει τη φυσική ανάπτυξη των βρεφών και των νηπίων – με εμπειρία πάνω από 70 χρόνια.

Υποβάλλουμε τα προϊόντα μας σε ενδελεχείς ποιοτικούς και υγειονομικούς ελέγχους, επειδή στις βρεφικές τροφές δεν χωράνε συμβιβασμοί. Επιδίωξή μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς το σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Για όλες τις νέες συνταγές, καθώς και για τις αλλαγές στις υφιστάμενες συνταγές των προϊόντων Humana, προβλέπονται πλήρεις εργαστηριακές αναλύσεις των συστατικών πριν την έγκριση της μαζικής παραγωγής τους. Μόνον εάν κάποιο αναγνωρισμένο εξωτερικό εργαστήριο επιβεβαιώσει ότι τα στοιχεία των συστατικών είναι αποδεκτά, μπορεί η συνταγή να λάβει την έγκριση και να ξεκινήσει η παραγωγή. Με αυτή την αυτόβουλη δέσμευσή μας, εφαρμόζουμε ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας που υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια της νομοθεσίας.

Φυσικότητα και υψηλή ποιότητα είναι οι αρχές μας. Η κάθετη παραγωγή μας και οι τακτικοί ποιοτικοί έλεγχοι εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια των προϊόντων μας.

 

Βλέπετε 1–40 από 42 αποτελέσματα

Εμφάνισε 9 24 40