Η εταιρεία HELENVITA προσφέρει καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από ολοκληρωμένες σειρές που καλύπτουν τις ανάγκες μας σε κάθε στάδιο της ζωής: από τη βρεφική ηλικία έως την εφηβεία, την ομορφιά της γυναίκας, την αντρική περιποίηση και την καλή υγεία όλης της οικογένειας.

Τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα της ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των καταναλωτών ενώ φέρουν την υπογραφή διεθνών ερευνών που πιστοποιούν την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους.

Το όνομα της προέρχεται από τις λέξεις ”Helen”, σύμβολο ομορφιάς της αρχαίας Ελλάδας, και από την λατινική λέξη ”Vita”, ζωή. Το όνομα αντανακλά την φιλοσοφία της Εταιρείας να προσφέρει ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων που συμβάλλουν μοναδικά στην Υγεία, Ευεξία και Ομορφιά των ανθρώπων.

Τα προϊόντα HELENVITA είναι ελεγμένα in-vitro και in-vivo σε διεθνή ερευνητικά εργαστήρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι η διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των τελικών προϊόντων προς τον καταναλωτή.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Εταιρεία μας προβαίνει σε συνεχής ποιοτικούς ελέγχους και στην αναζήτηση νέων καινοτόμων συστατικών. Η παραγωγή όλων των προϊόντων HELENVITA πραγματοποιείται σε εγχώριες και διεθνείς εγκαταστάσεις ακολουθώντας όλα τα πρότυπα υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO.

Προβολή όλων των 32 αποτελεσμάτων

Εμφάνισε 9 24 40