Η HealthAid® είναι ένα κορυφαίο brand στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής, με ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο με πάνω από 560 προϊόντα που σχετίζονται με την υγεία.

Ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια. Τα προϊόντα τους βρίσκονται σε περισσότερα από 4.000 ανεξάρτητα φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής, ενώ διανέμεται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως.

Η HealthAid® προσπαθεί να παρέχει το καλύτερο σε ποιότητα, καινοτομία και αξία. Είναι ευρέως γνωστοί για το ηγετικό τους πλεονέκτημα, μέσω του πάθους τους για υψηλά πρότυπα, του σεβασμού τους για τη διαφορετικότητα και της δέσμευσής τους για τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Η φιλοσοφία της HealthAid® είναι να παρέχει μια σειρά προϊόντων που είναι προσεκτικά μελετημένα και διατροφικά ισορροπημένα, τα οποία συμβάλλουν στη συμπλήρωση των πολλών και ποικίλων διατροφικών αναγκών ολόκληρης της οικογένειας.

Όπου είναι δυνατόν, όλα τα προϊόντα HealthAid® παρασκευάζονται από φυσικές πηγές και δεν περιέχουν πρόσθετα, τεχνητές χρωστικές, αρωματικές ουσίες, μαγιά, γλουτένη, αλάτι, ζάχαρη και γαλακτοκομικά προϊόντα. Πολλά προϊόντα είναι κατάλληλα για χορτοφάγους και ένας αυξανόμενος αριθμός επίσης για vegans.

Βλέπετε 1–40 από 137 αποτελέσματα

Εμφάνισε 9 24 40