Η EzPz είναι μια γυναικεία μικρή επιχείρηση.
Δημιουργούνε προϊόντα – με επίκεντρο πάντα τις αναπτυξιακές ανάγκες του παιδιού- που θα κάνουν την ώρα του φαγητού λιγότερο ακατάστατη και περισσότερο διασκεδαστική. Κάθε προϊόν είναι προσαρμοσμένο σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα και περίσταση χρήσης, και η σταθερή βάση του χαλάκι βοηθά το μωρό/παιδί να τρέφεται μόνο του και να ανταποκρίνεται σε βασικά αναπτυξιακά ορόσημα. Φιλοδοξούνε η ώρα του οικογενειακού γεύματος να είναι μια ευχάριστη, θετική εμπειρία όπου δημιουργούνται αναμνήσεις!

Όλα ξεκίνησαν μετά το χάος!
Το 2014, η Lindsey και ο σύζυγός της είχαν τρία αγόρια ηλικίας κάτω των τριών ετών και είχαν βαρεθεί την ακαταστασία και τον χρόνο καθαρισμού που αφιέρωναν σε κάθε γεύμα. Ένα βράδυ (εν μέσω της απογοήτευσής του) ο σύζυγος της Lindsey είπε: “Χρειαζόμαστε ένα πιάτο που τα αγόρια δεν μπορούν να αναποδογυρίσουν ή να πετάξουν!” Από εκείνη την ημέρα η Lindsey δεσμεύτηκε να δημιουργήσει προϊόντα που θα έκαναν τα γεύματα με τα παιδιά ezpz (easy peasy)- και έτσι προέκυψε το Happy Mat.

Ένα Brand που δημιουργήθηκε από μια μαμά και τελειοποιήθηκε από ειδικούς.
Από την πρώτη τροφή του μωρού μέχρι την ανεξαρτησία της σίτισης, η ezpz κατανοεί τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς και παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία που θα υποστηρίξουν μια θετική εμπειρία σίτισης.

Βλέπετε 1–40 από 44 αποτελέσματα

Εμφάνισε 9 24 40