Όλα ξεκίνησαν με ένα χαλαρωτικό αφέψημα!

Η ιστορία της Bübchen ξεκίνησε το 1947, πραγματικά με ένα αγοράκι και τον στοργικό πατέρα του (στα γερμανικά, «Bübchen» σημαίνει «αγοράκι»). Έκτοτε, εκατομμύρια γονείς εμπιστεύονται τα προϊόντα της Bübchen για να προσφέρουν στα παιδιά τους την πιο απαλή φροντίδα του κόσμου.

Όλα ξεκίνησαν το 1947 όταν ο γιος του νεαρού τότε Ewald Hermes, όπως και τα περισσότερα μωρά, υπέφερε από κολικούς. Ο Hermes όντας χημικός και διατηρώντας στην πόλη κατάστημα με καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα, γνωρίζει τη θεραπευτική δύναμη της φύσης. Αποφασίζει λοιπόν και φτιάχνει για το «αγοράκι» του (Bübchen) ένα χαλαρωτικό αφέψημα από μάραθο, γλυκάνισο, κόλιανδρο, αγριοκύμινο και γλυκόριζα, που έχει αποδεδειγμένα ευεργετικά αποτελέσματα!

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που ο Hermes το διαθέτει προς πώληση στο κατάστημά του, ενώ όλο και περισσότερες μητέρες ζητούν αυτό το καταπραϋντικό αφέψημα. Έτσι, το όνομα «Bübchen» γίνεται γνωστό και έξω από τα σύνορα της πόλης όπου ζει ο Hermes.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1950, ο Ewald Hermes ξεκινά να παρασκευάζει καλλυντικά προϊόντα με συνταγές που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Το παιδικό σαπούνι Bübchen είναι το πρώτο προϊόν αυτής της κατηγορίας.

Η ζήτηση για τα καλλυντικά προϊόντα της Bübchen αυξάνεται τόσο πολύ, που η επιχείρηση αποκτά τελικά τις δικές της εγκαταστάσεις παραγωγής. Στο Ζοστ της Γερμανίας, ιδρύεται η εταιρεία με την επωνυμία «Bübchen-Werk Ewald Hermes Pharmazeutische Fabrik GmbH», που φέρει και το όνομα του ιδρυτή της, Ewald Herme

Στις δεκαετίες του 1960 και του 1970, η Bübchen γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής και η γκάμα προϊόντων της σταδιακά διευρύνεται. Τα προϊόντα της Bübchen συνιστώνται από μαίες και παιδιάτρους σε όλη τη Γερμανία.

Το 1983 Bübchen εξαγοράζεται από τη Nestlé Deutschland AG. διατηρώντας ωστόσο τη θεμελιώδη αρχή της εταιρείας – παράγοντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα για την απαλή βρεφική φροντίδα.

Από κει και πέρα η Bübchen εγκαινιάζει μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης ειδικά για παιδιά με πολύτιμα συστατικά που εγγυώνται ότι το δέρμα και τα μαλλιά των παιδιών θα έχουν την πιο απαλή φροντίδα, με τη δύναμη της φύσης.

Περίπου 40 εκατομμύρια προϊόντα φεύγουν κάθε χρόνο από το εργοστάσιό τους. κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου και έξω από τα σύνορα της Γερμανίας. Ακόμη και στην Κίνα, την Κορέα ή στο Βιετνάμ, οι μητέρες προτιμούν τα προϊόντα της Bübchen.

Το 2020 η εταιρεία Katjes International, μέλος του ομίλου Katjes Group, εξαγοράζει την Bübchen και δίνει νέα πνοή στην παραδοσιακή επιχείρηση από το Ζοστ.

Σήμερα, η Bübchen είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες προϊόντων βρεφικής και παιδικής φροντίδας στη Γερμανία.

Προβολή όλων των 11 αποτελεσμάτων

Εμφάνισε 9 24 40