Η κορυφαία εταιρεία στα σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού που έχουν γίνει τα must στην ζωή των γυναικών παγκοσμίως!

Σήμερα η εταιρεία Bravado Designs με έδρα τον Καναδά, μετά από 27 χρόνια παραμένει αληθινή στον πυρήνα της προσφοράς, δίνοντας στις έγκυες και θηλάζουσες μαμάδες την άνεση και το στυλ που τους αξίζει σε περισσότερες από 34 χώρες!

Τα σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού που έφεραν την επανάσταση σαν τεχνολογία, εφαρμογή και πρακτικότητα! Σχεδιασμένα από γυναίκες, δοκιμασμένο από μαμάδες!

Σχεδιασμένα από δύο δημιουργικές γυναίκες που δεν τους άρεσε κανένα σουτιέν θηλασμού. Όλα τα σουτιέν που έβρισκαν ήταν είτε άνετα και άκομψα είτε όμορφα και όχι άνετα. Αποφασίζουν τότε να σχεδιάσουν το δικό τους σουτιέν, Bravado και με βαθιά κατανόηση του τι χρειάζεται μια μαμά που θηλάζει σχεδιάζουν το πρώτο λεοπάρ σουτιέν θηλασμού και φέρνουν την επανάσταση!

Γνωρίζοντας πολύ καλά το γυναικείο σώμα και στήθος σχεδίασαν σουτιέν που αγκαλιάζουν, συγκρατούν και στηρίζουν το στήθος, προσαρμόζονται σε όλες τις αλλαγές της νέας μαμάς, χωρίς να υστερούν σε κομψότητα και άνεση. Με τα καλύτερα υφάσματα-όλα με πιστοποίηση Standard 100 by Oeo-Tex®-

Προβολή όλων των 19 αποτελεσμάτων

Εμφάνισε 9 24 40